הכנת נרות עומדים:
הכנת נרות בבית היא תחביב מעולה, רוב האנשים אוהבים נרות בכלים וצנצנות, אבל מספר לא מוגבל אוהב נרות בצורות, מראש נציין כי הכנת נרות בתבניות סיליקון דורשת מעט יותר מיומנות מנרות בכוסות, אבל ברגע שתקלטו את זה, זה יהפוך לקלי קלות.
בחירת השעווה והפתיל:
הכנת התבנית והפתיל:
שלב זה הוא שלב חשוב מכיוון שישפיע על כל הנר בהמשך:
1. ניקוי התבנית מלכלוכים, חשוב לוודא שהתבנית נקייה אבל לא לנקות אותה עם נוזלים לפני ההכנה רק אחרי ההכנה עם אלכוהול.
2. רוב התבניות מגיעות ללא חור לפתיל - נדרש חירור של התבנית במקום שבו אתם רוצים להכניס את הפתיל:
3. הכנסת הפתיל בצורה נכונה - מירכוז בעזרת כלי יעודי ולוודא שהפתיל עומד ישר בתוך התבנית:
4. מתיחת הפתיל מטה והדבקתו בחלק התחתון שלא יזוז בזמן המזיגה:
הכנת הנרות:
כעת לאחר שהתבנית מוכנה לעבודה, נוכל להתחיל בהכנת חומרי הגלם, הכנו מדריך פשוט שמסביר בצורה מעולה איך להכין נרות, 2 הבדלים עיקריים בין נרות בצנצנות לנרות בתבניות הם:
1. טמפ' מזיגה - טמפ' המזיגה של נרות בתבניות צריכה להיות גבוהה יותר בסביבות ה 70-75 מעלות.
2. אחוז הריח - על מנת לשמור על הנר קשיח, אנחנו ממליצים לא להוסיף יותר מ 5% שמן ריח.
- דגש נוסף: בעת מזיגת השעווה לתבנית השתדלו להימנע ממזיגה באזור דפנות התבנית, מזגו במרכז הנר לאט לאט.
להוראות הכנה בסיסיות של הכנת נרות לחצו כאן
מזיגה שנייה:
לעיתים, בנרות גדולים יחסית, נוצר בור שצריך למלא בתחתית הנר, אין איך להתמודד עם זה מכיוון שחלק מהייחודיות של שעווה לתבניות סיליקון זה שהיא מתכווצת, לכן במידה ונדרשת מזיגה שנייה - לגיטימי לחלוטין! אנחנו ממליצים לחתוך את הפתיל בחלק התחתון של הנר כבר לפני המזיגה השנייה כך שהנר יכבה כאשר הוא יגיע לתחתית שלו.
המתנה:
חשוב לתת לנר להתייבש ולהתקשות, אנחנו ממליצים לתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1-3 ימים תלוי בגודל הנר, יש גם כאלה שאומרים שאפשר להכניס אותו למקרר אבל אנחנו בעד התהליך הטבעי מכיוון שנר צריך להתייבש בהדרגתיות.
לאחר תהליך ההתייבשות להוציא את הנר בעדינות מהתבנית ולגזור את הפתיל לכחצי ס"מ.
בהצלחה בהכנות
צוות שיאננדה