דילוג לתוכן

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה

הירשמו ותהנו

3% הנחה בהזמנה הראשונה | חשבון אישי עם ריכוז ההזמנות שלכם ומעקב משלוחים | מבצעים בלעדיים לחברי המועדון

מאמר: איך מכינים נרות ריחניים? מדריך בסיסי למתחילים

איך מכינים נרות ריחניים? מדריך בסיסי למתחילים - שיאננדה

איך מכינים נרות ריחניים? מדריך בסיסי למתחילים

הכנת נרות הפכה להיות טרנד מאוד פופולרי בעולם ובישראל, כתוצאה מכך התחילה תעשייה שלמה של חומרי גלם טבעיים ואקולוגים להכנת נרות בבית בצורה פשוטה, יעילה וזולה.
במדריך זה נעבור על השלבים הבסיסיים בהכנת נרות ריחניים בבית, על מנת שתוכלו כבר היום להזמין לכם את הריחות האהובים עליכם ולייצר את הנרות שלכם בעצמכם, בין עם זה לפנאי ובילוי משפחתי ובין אם תרצו לקחת את זה שלב אחד קדימה ולהפוך את זה לעסק, צוות שיאננדה איתכם לכל אורך הדרך.
אז מה צריך להכין נרות? בגדול, חומרי גלם וציוד הכנה, ובקטן:

ציוד להכנת נרות, דברים בסיסיים למתחילים:

1. משקל - לא חובה אבל מאוד עוזר להפוך את התהליך למדויק, לחישוב היחסים בין השעווה, לצבע והריח.
2. מד טמפרטורה - גם לא חובה אבל מומלץ בחום, בעזרתו תוכלו לדעת מתי להוסיף את הצבע, מתי את הריח ומתי למזוג לצנצנת, פרמטרים עליהם נרחיב בפוסטים למתקדמים.
3. סיר המסה - בין אם אתם מתכננים לייצר את הנרות בשיטת בן מרי, ובן אם אתם רוצים לחמם במיקרוגל בקלות (את כל השעוות שלנו ניתן לחמם במיקרוגל), תצטרכו כלי להמיס בו את השעווה.

חומרי גלם להכנת נרות:

1. שעווה - ממליצים לכם בחום לקרוא את הפוסט שכתבנו על בחירת השעווה שתרצו לעבוד איתה.
2. פתילים - שוב, ממליצים בחום לקרוא את הפוסט על עבודה עם פתילים.
3. שמן ריח - שמני ריח הם עולם ובמלואו וכל אחד והטעם שלו, אומנם אי אפשר להריח אותם דרך המחשב, אבל מבטיחים שכולם מעולים.
4. כלים ליצוק בתוכם את הנרות, זה יכול להיות כל כוס, כלי כרס או צנצנת.

תהליך ההכנה:

שלבים פשוטים ובסיסיים להכנת נרות למתחילים.

הכנת הצנצנות:

מניחים את הצנצנות על משטח עץ (רצוי אך לא חובה) מדביקים את הפתילים לצנצנות עם המדבקות וממרכזים אותם בעזרת מקלות העץ עם החור באמצע.

הכנת הנרות:

מיקרוגל:

חימום חצי ק"ג שעווה במיקרוגל עד שהופך לנוזל, מוציאים מערבבים ובודקים טמפרטורה (חשוב לראות שלא מחממים יותר מדי ולא עוברים את ה80 מעלות כי זה יכול להזיק לשעווה), במידה וצריך לחמם שוב מחממים כ 10 שניות בכל פעם מערבבים ובודקים טמפ' עד שמגיעים ל 70-75 מעלות.

בן מרי:

מניחים את סיר ההמסה בתוך סיר עם מעט מים, מחממים ומחכים שהשעווה תהפוך לנוזל, מערבבים ומודדים טמפ' עד שמגיעים לטמפ' הרצויה ומוציאים את סיר ההמסה מסיר המים.

הוספת צבע וריח:

מוסיפים חצי משקית הצבע (1.5 גרם +/-) ומערבבים במשך דקה (בטמפ' של 75-80 מעלות).
מוסיפים חצי בקבוק עד בקבוק שמן ריח (5%-10%) בטמפרטורה של 60-65 מעלות, מערבבים בעדינות במשך 3 דקות ומוזגים לצנצנות ב 55 מעלות.
חוזרים על התהליך עם חצי הק"ג הנותר.
נותנים לנרות לנוח במשך שעתיים לפחות בלי להזיז אותם על מנת להגיע למשטח עליון יפה וחלק.

טיפים:

הימנעו ממזיגת יותר מדי שמן ריח (להוסיף עד 10% זה מספיק)
להוצאת ריח אופטימלי תנו לנר לנוח לפחות שבוע עד שבועיים לפני ההדלקה הראשונה.
בהדלקה הראשונה של הנר לחכות לבריכת שמן שעווה שלמה שמגיעה לדפנות הצנצנת לפני שמכבים אותו.
השאירו פתיל באורך חצי ס"מ, במידת הצורך לאחר הדלקות מרובות קצרו את הפתיל לחצי ס"מ שוב.
תאכלס? הכי פשוט זה פשוט להזמין את ה ערכה להכנת נרות שלנו במחיר מעולה.
בהצלחה בהכנות!
צוות שיאננדה
www.sheananda.co.il

לפוסט הבא --> ההבדלים בין השעוות שלנו

Read more

בחירת הפתיל הנכון - שיאננדה

בחירת הפתיל הנכון

לא כל הפתילים נולדו שווים.ישנם מגוון רחב של פתילים הנמכרים בעולם, וחשוב לדעת שהפתיל שאתם משתמשים בו יהיה מתאים לשעווה שאתם עובדים איתה ולקוטר הצנצנת, אבל מעבר להכל חשוב לדעת שהפתיל עשוי מחומרי גלם ...

לקרוא עוד