מאמר: שעווה להכנת נרות - איך לבחור את השעווה המתאימה עבורי?
שעווה להכנת נרות - איך לבחור את השעווה המתאימה עבורי?
בחירת השעווה הנכונה עבורי:
אנחנו מחזיקים קולקציה נהדרת עם מגוון שעוות חדשניות ומוכנות לשימוש, הכוללות תוספים איכותיים בתוכן ככה שלא צריך להוסיף לה שום דבר חוץ מריח וצבע.
יש לנו 3 סדרות: סויה (S), קוקוס (C) ומקצועית (SP).
שעוות המיועדות לכלים מגיעות עם רמת גימור גבוהה בכל מה שקשור להדבקות יפה לצנצנת, משטח עליון חלק במזיגה אחת, והפצת ריח גבוהה.
השעוות המיועדות לנרות עומדים וטארטים הם מעט קשות יותר, הן מתכווצת מעט אחרי הייבוש כך שיהיה קל להוציא מהתבנית, הן מתערבבות מעולה עם צבע, ורצוי להוסיף להם עד 5% ריח על מנת לשמור עליהן קשות.
סדרת ה S שלנו:
S300 היא שעווה המיועדת לנרות בכלים / צנצנות / כלי חרס.
S400 היא שעווה המיועדת לנרות בתבניות סיליקון, להכנת נרות קינוחים, קצפת וטארטים.
סדרת ה C שלנו:
C100 היא שעווה לנרות בכלים / צנצנות / כלי חרס, שעווה רכה יחסית לסויה S300.
C200 היא שעווה לנרות בתבניות סיליקון / טארטים / קינוחים / קצפת, שעווה קשה יחסית לסויה S400.
סדרת ה SP:
SP500 היא שעווה לנרות בכלים / צנצנות / כלי חרס, פחות מומלצת לכלים שקופים מכיוון שלא נדבקת בצורה מושלמת לכלי ונשארים סימנים בצדדים.
SP600 היא שעווה לנרות בתבניות סיליקון / טארטים / קינוחים / קצפת, מעולה עבור נרות גדולים עם פרטים קטנים.
למאמר הבא --> בחירת הפתיל הנכון לנר שלי